“lunch formule in ons restaurant ”

sinds oktober 2022 serveren ze enkel onze menu formules 

"lunch menu "

van 11:30 tot 14u 
soep 
hoofdgerecht 
dessert 
volgens inspiratie van de chef 
26 euro 
(niet verkrijgbaar op feestdagen)

"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht 
dessert 
volgens inspiratie van de chef 
33 euro

“Menu Petite Aneth”

van 14 oktober tot 23 november 

In kerrie-olie gepocheerde griet, herfststructuren van Hokkaido-pompoen en spaghettipompoen, Piëmontese hazelnoten. Geserveerd met pani puri gevuld met een luchtige mousseline van Noordzeegarnalen.


Fazantfilet met een selectie van wilde paddenstoelen en herfsttruffel. Confit van cantharellen, aardpeercrème, polenta met eekhoorntjesbrood en een verfijnde morieljessaus.
Fazant kan vervangen worden in zeeduivel 


Profiterol gevuld met een fluweelzachte crème van mango en limoen, passievruchtengel en Pornstar Martini-vinaigrette. Krokant van witte chocolade en pistache, vergezeld van roomijs van witte chocolade.
48.00 euro
14 euro voor aangepaste wijn

 

Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.