wij hebben geen "A LA CARTE" gerechten meer.
"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
23 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
van 19:00 tot 21:00 u (vanaf 1 december)
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
29 euro
Van 30 mei 2023 tot 08 juli 2023
Kort gebakken tonijn bekleed met zwarte peper, tartaar van rode biet
avocado, gemarineerde knolselder en gepofte zaden
lichte saus van curry-mosterd, afgewerkt met dakloos olie
Filet van Mechelse Koekoek en zijn sot l’y laisse
aardappel mousseline van gebruinde roze sjalot, shiitake en oesterzwammen
natuur jus verfijnd met dragon
Mechelse koekoek kan vervangen worden door vis
Kleine baba au rhum, cremeux van gezoute karamel
frambozen in verschillende structuren, vanille ijs
krokant van bittere chocolade
43.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
Van 18 April2023 tot 27 mei 2023
Witte en groene asperges, mimosa van hoeve ei
sliertjes Ganda ham en broodperkament
kiem groentjes en gefermenteerd mosterdzaad
Witte heilbot, gratin aardappelen dauphinois
artijsok, aubergines, en gepofte cerise tomaatjes
Lamsjus verfijnd met wilde tijm
heilbot kan vervangen worden door lamheupje
Fantasie van aardbeien, schuim van vanille-tonkabonen
bitter koekjes gevuld met citroencrème, compote van rabarbe
“lunch formule in ons restaurant ”
wij hebben geen "A LA CARTE" gerechten meer.
"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
23 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
van 19:00 tot 21:00 u (vanaf 1 december)
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
29 euro
“Menu Petite Aneth”
Menu Petite AnethVan 30 mei 2023 tot 08 juli 2023
Kort gebakken tonijn bekleed met zwarte peper, tartaar van rode biet
avocado, gemarineerde knolselder en gepofte zaden
lichte saus van curry-mosterd, afgewerkt met dakloos olie
Filet van Mechelse Koekoek en zijn sot l’y laisse
aardappel mousseline van gebruinde roze sjalot, shiitake en oesterzwammen
natuur jus verfijnd met dragon
Mechelse koekoek kan vervangen worden door vis
Kleine baba au rhum, cremeux van gezoute karamel
frambozen in verschillende structuren, vanille ijs
krokant van bittere chocolade
43.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
“Menu Petite Aneth”
Menu Petite AnethVan 18 April2023 tot 27 mei 2023
Witte en groene asperges, mimosa van hoeve ei
sliertjes Ganda ham en broodperkament
kiem groentjes en gefermenteerd mosterdzaad
Witte heilbot, gratin aardappelen dauphinois
artijsok, aubergines, en gepofte cerise tomaatjes
Lamsjus verfijnd met wilde tijm
heilbot kan vervangen worden door lamheupje
Fantasie van aardbeien, schuim van vanille-tonkabonen
bitter koekjes gevuld met citroencrème, compote van rabarbe
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.