Vanaf 7 november 2022 geven wij geen "A LA CARTE" gerechten meer door
"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
23 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
van 19:00 tot 21:00 u (vanaf 1 december)
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
29 euro
Van 28 Februari tot 8 april 2023
Grijze en roze garnalen samen met kleine sint-jacobsvruchten
zoete aardappelen, salade van voorjaarsprei, jonge ui en Breydelham
Zeebaars op zijn vel gebakken, puree van vitelotte aardappelen
raapjes, wortelen en erwten in kruidenboter
witte wijnsaus verfijnd met citroenverbena
zeebaars kan vervangen worden door kalfcaré
Sjoeke opgevuld met limoencrème, compote van ananas en appel
lindehonig en natuur yoghurt afgewerkt met gekarameliseerde nootjes
43.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
“lunch formule in ons restaurant ”
Vanaf 7 november 2022 geven wij geen "A LA CARTE" gerechten meer door
"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
23 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
van 19:00 tot 21:00 u (vanaf 1 december)
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
29 euro
“Menu Petite Aneth”
Menu Petite AnethVan 28 Februari tot 8 april 2023
Grijze en roze garnalen samen met kleine sint-jacobsvruchten
zoete aardappelen, salade van voorjaarsprei, jonge ui en Breydelham
Zeebaars op zijn vel gebakken, puree van vitelotte aardappelen
raapjes, wortelen en erwten in kruidenboter
witte wijnsaus verfijnd met citroenverbena
zeebaars kan vervangen worden door kalfcaré
Sjoeke opgevuld met limoencrème, compote van ananas en appel
lindehonig en natuur yoghurt afgewerkt met gekarameliseerde nootjes
43.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
“Menu Petite Aneth”
Menu Petite Aneth
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.