3 gangen menu, soep, hoofdgerecht en dessert
€ 19.00
Niet verkrijgbaar op zondag
(zondagluch: 3 uitgebreide gangen : € 25)
3 gangen menu, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
€ 25.00
Alle dagen behalve op Zaterdag avond
Salade van charlotte aardappelen, zure room en dragon
Grijze garnalen, gerookte paling en Venusschelpjes
Dressing van yoghurt verfijnd met limoengras
~~~~~
Wilde eendenborst traag gegaard,
gratin van knolselder en horentjes des overvloeds
Wildsaus afgewerkt met specerijen
Wilde eend kan vervangen worden door kabeljauw
~~~~~~
Compote van kleine stoofappeltjes, peperkoek en vanille
tartine Russe, crème van karamel en een krokant van melkchocolade
38.00 euro
50 euro met aangepaste wijn
Sint-Jacobs vruchten in verschillende structuren,
zoete aardappelen, salade van jonge ui, crème van langoustines
mayonaise van rouille
~~~~~
Fazant borst gegaard in de oven, gekleurd witloof,
stomp van savooikool, puree van aardpeer, Comté kaas
saus Fine Champagne
fazant kan vervangen worden door kabeljauw
~~~~~~
Gekarameliseerde noten, melk chocolade en mandarijntjes
Maria-snoepjes, limoen en gefruite pannenkoeken sliertjes
38.00 euro
50 euro met aangepaste wijn
“Lunch menu”
van 12u00 tot 14u003 gangen menu, soep, hoofdgerecht en dessert
€ 19.00
Niet verkrijgbaar op zondag
(zondagluch: 3 uitgebreide gangen : € 25)
“Mid-week diner”
Van 12u00 tot 14u00 en van 18u00 tot 21u003 gangen menu, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
€ 25.00
Alle dagen behalve op Zaterdag avond
“Menu petite Aneth”
17 september tot 3 november 2019Salade van charlotte aardappelen, zure room en dragon
Grijze garnalen, gerookte paling en Venusschelpjes
Dressing van yoghurt verfijnd met limoengras
~~~~~
Wilde eendenborst traag gegaard,
gratin van knolselder en horentjes des overvloeds
Wildsaus afgewerkt met specerijen
Wilde eend kan vervangen worden door kabeljauw
~~~~~~
Compote van kleine stoofappeltjes, peperkoek en vanille
tartine Russe, crème van karamel en een krokant van melkchocolade
38.00 euro
50 euro met aangepaste wijn
“Menu Petite aneth”
5 november tot 29 december 2019Sint-Jacobs vruchten in verschillende structuren,
zoete aardappelen, salade van jonge ui, crème van langoustines
mayonaise van rouille
~~~~~
Fazant borst gegaard in de oven, gekleurd witloof,
stomp van savooikool, puree van aardpeer, Comté kaas
saus Fine Champagne
fazant kan vervangen worden door kabeljauw
~~~~~~
Gekarameliseerde noten, melk chocolade en mandarijntjes
Maria-snoepjes, limoen en gefruite pannenkoeken sliertjes
38.00 euro
50 euro met aangepaste wijn
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.