"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
Vitello Tonnato
Langzaam gegaard kalfsvlees, rillette van gerookte makreel, structuren van artisjok,
afgewerkt met gerijpte Oude Reypenaer kaas.
Eendenborstfilet
Subtiel gerookt op kersenhout, geglaceerde wortelen in twee interpretaties
(zacht gekaramelliseerd en zoetzure pickle),
huisgemaakte lumpia met gekonfijte eendenbout,
geserveerd met een elegante saus met frisse sinaasappeltoets.
Eend kan vervangen worden in pladijs
Baba au Rhum
Luchtige baba, doordrenkt met de verfijnde aroma’s van Don Papa rum, geserveerd met structuren van Granny Smith, een ganache van gezouten karamel en roomijs met rum en rozijnen.
48.00 euro
14 euro voor aangepaste wijn
“lunch formule in ons restaurant ”
sinds oktober 2022 serveren ze enkel onze menu formules"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
“Menu Petite Aneth”
van 9 september tot en met 15oktoberVitello Tonnato
Langzaam gegaard kalfsvlees, rillette van gerookte makreel, structuren van artisjok,
afgewerkt met gerijpte Oude Reypenaer kaas.
Eendenborstfilet
Subtiel gerookt op kersenhout, geglaceerde wortelen in twee interpretaties
(zacht gekaramelliseerd en zoetzure pickle),
huisgemaakte lumpia met gekonfijte eendenbout,
geserveerd met een elegante saus met frisse sinaasappeltoets.
Eend kan vervangen worden in pladijs
Baba au Rhum
Luchtige baba, doordrenkt met de verfijnde aroma’s van Don Papa rum, geserveerd met structuren van Granny Smith, een ganache van gezouten karamel en roomijs met rum en rozijnen.
48.00 euro
14 euro voor aangepaste wijn
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.