"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
Fantasie op de garnalencocktail – roze garnalen, grijze Noordzeegarnalen en gamba’s met Bloody Mary-gel, bisque-harissa-mayo, carpacio van coeur de boeuf-tomaten en garnalenkroketje.
Filet van roodbaars, met een caponata, warme mediterrane aardappelsalade, subtiele texturen van ambachtelijk bereide aubergine, Choron-saus en een sausje van geconfiteerde citroen.
roodbaars kan vervangen worden in kalfsoester
Luchtige crémeux van witte chocolade en kardemom, vijgen in verschillende variaties, schuim met de frisse toets van mojito en een sorbet van gekonfiteerde citroenschil
48 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
“lunch formule in ons restaurant ”
sinds oktober 2022 serveren ze enkel onze menu formules"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
“Menu Petite Aneth”
van 22 juli tot en met 7 septemberFantasie op de garnalencocktail – roze garnalen, grijze Noordzeegarnalen en gamba’s met Bloody Mary-gel, bisque-harissa-mayo, carpacio van coeur de boeuf-tomaten en garnalenkroketje.
Filet van roodbaars, met een caponata, warme mediterrane aardappelsalade, subtiele texturen van ambachtelijk bereide aubergine, Choron-saus en een sausje van geconfiteerde citroen.
roodbaars kan vervangen worden in kalfsoester
Luchtige crémeux van witte chocolade en kardemom, vijgen in verschillende variaties, schuim met de frisse toets van mojito en een sorbet van gekonfiteerde citroenschil
48 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.