"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
Licht gekonfijte Holsteinrund, flinterdun gesneden
Afgewerkt met Oud Brugge kaas, zoete-aardappelcrème, vinaigrette van zomerprei, salade van krulfrisée, mayonaise van gerookte look en krokant van zuurdesembrood.
Dorade royale op orzo met zeegroenten
Begeleid door structuren van biologische courgette, geroosterde Marcona-amandelen en een luchtig schuim van gele paprika.
vis kan vervangen worden door aredeens varkenshaasje
Citroentaartje op eigen wijze
Afgewerkt met bergamotmeringue, wilde bramen, gel van citroengras en zwartebessensorbet.
48.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
Belgische witte en groene asperges, zalm bekleed met zwarte peper verse kruiden geitenkaas van de hoeve “Reigershof”, mimosa van ei mayonaise van wildeselder, krokant van caswelnoten
Lams op de gril gegaard, aardappelpuree gegratineerd, espuma van daslook, tuinboontjes, erwtjes en gesauteerde bladspinazie.
Lam kan vervangen door vis
Aardbeien in verschillende structuren, kokosnoot en limoen
krokant van flensjes, crème van gember en witte chocolade
zanddeeg verfijnd met gesuikerde blauwe bessen
48.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
“lunch formule in ons restaurant ”
sinds oktober 2022 serveren ze enkel onze menu formules"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
“Menu Petite Aneth”
10 juni tot 20 juliLicht gekonfijte Holsteinrund, flinterdun gesneden
Afgewerkt met Oud Brugge kaas, zoete-aardappelcrème, vinaigrette van zomerprei, salade van krulfrisée, mayonaise van gerookte look en krokant van zuurdesembrood.
Dorade royale op orzo met zeegroenten
Begeleid door structuren van biologische courgette, geroosterde Marcona-amandelen en een luchtig schuim van gele paprika.
vis kan vervangen worden door aredeens varkenshaasje
Citroentaartje op eigen wijze
Afgewerkt met bergamotmeringue, wilde bramen, gel van citroengras en zwartebessensorbet.
48.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
“Menu Petite Aneth”
22april tot 10juniBelgische witte en groene asperges, zalm bekleed met zwarte peper verse kruiden geitenkaas van de hoeve “Reigershof”, mimosa van ei mayonaise van wildeselder, krokant van caswelnoten
Lams op de gril gegaard, aardappelpuree gegratineerd, espuma van daslook, tuinboontjes, erwtjes en gesauteerde bladspinazie.
Lam kan vervangen door vis
Aardbeien in verschillende structuren, kokosnoot en limoen
krokant van flensjes, crème van gember en witte chocolade
zanddeeg verfijnd met gesuikerde blauwe bessen
48.00 euro
14.00 euro voor aangepaste wijn
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.