"lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
Van 4 Juni 2024 tot 13 Juli 2024
Tataki van West-Vlaams rundvlees, gemarineerde shiitakes
paarse reuze radijs, komkommer en gele biet
mayonaise van mierikswortel en sojasaus, avocadodruppels
Filet van roodbaars, geprakte Charlotte aardappelen verfijnd met dille,
mange tout, tuinbonen, crème van jonge wortel,
saus van chardonnay wijn en dragon
rode poon kan vervangen worden door varkenshaasje
Duizendblad licht gekarameliseerd, blauw bessen, frambozen en braambessen
lemon curd in verschillend structuren, panacotta van vanille
48 euro
14 euro voor aangepaste wijn
Zwaardvis gemarineerd met tuinkruiden en traag gegaard
salade van zomerprei, maïs, edik van gerookte look
zilveruitjes, balsamicoazijn en scheutgroentjes
Kalfsvlees carré in de oven gebraden, structuur van boontjes
gegrilde courgette, schuim van gele paprika
mousseline van truffelaardappelen, natuurjus
Kalfsvlees kan vervangen worden door goudbrasem
Combintatie van wilde perziken, lychees en granaatappel
lichte honingsiroop verrijkt met citoenverbenakrokant van amandelen en noga
48 euro
14 euro voor aangepaste wijn
“Instagram”
https://instagram.com/petite_aneth?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==“lunch formule in ons restaurant ”
wij hebben geen "A LA CARTE" gerechten meer."lunch menu "
van 11:30 tot 14u
soep
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
26 euro
(niet verkrijgbaar op feestdagen)
"midweekmenu"
smiddags en s'avonds ( niet op zaterdag avond)
voorgerecht
hoofdgerecht
dessert
volgens inspiratie van de chef
33 euro
“Menu Petite Aneth”
Van 4 Juni 2024 tot 13 Juli 2024
Tataki van West-Vlaams rundvlees, gemarineerde shiitakes
paarse reuze radijs, komkommer en gele biet
mayonaise van mierikswortel en sojasaus, avocadodruppels
Filet van roodbaars, geprakte Charlotte aardappelen verfijnd met dille,
mange tout, tuinbonen, crème van jonge wortel,
saus van chardonnay wijn en dragon
rode poon kan vervangen worden door varkenshaasje
Duizendblad licht gekarameliseerd, blauw bessen, frambozen en braambessen
lemon curd in verschillend structuren, panacotta van vanille
48 euro
14 euro voor aangepaste wijn
“Menu Petite Aneth”
Van 16 juli 2024 tot 17 augustus 2024Zwaardvis gemarineerd met tuinkruiden en traag gegaard
salade van zomerprei, maïs, edik van gerookte look
zilveruitjes, balsamicoazijn en scheutgroentjes
Kalfsvlees carré in de oven gebraden, structuur van boontjes
gegrilde courgette, schuim van gele paprika
mousseline van truffelaardappelen, natuurjus
Kalfsvlees kan vervangen worden door goudbrasem
Combintatie van wilde perziken, lychees en granaatappel
lichte honingsiroop verrijkt met citoenverbenakrokant van amandelen en noga
48 euro
14 euro voor aangepaste wijn
Menu’s dienen per tafel genomen te worden.
Onze producten zijn dagvers.
Onze excuses indien er daardoor iets niet voorradig is.